pixel
VstopniceSporedO predstaviGalerija_aPressDoReMi
Spet doma
Get the Flash Player to see this player.

Odlomek iz oddaje Spet doma z dne 25.10.2009.  Produkcija RTV Slovenija, režiser Peter Juratovec.  Vse pravice so pridržane.

 

 

Mario, Mario, Mario...! 

 

O Mariu vemo marsikaj!  O njem vemo, da si ga želimo vsako nedeljo zvečer v svojem domu, o njem vemo, da je zabaven, da je duhovit, iskriv, simpatičen in iznajdljiv!  O njem vemo tudi da je dobrodelen in dobronameren.  O njem res vemo marsikaj, saj je naš... in vaš... vsak konec tedna.  Že petnajst let nam Mario prinaša dobro voljo in toplino v dom, prav takrat, ko smo vsi - spet doma - v nedeljo zvečer.  

 

Nam pa je sta bili dani še posebna sreča in veselje, da smo Maria lahko spoznali tudi na drug način.  Z velikim veseljem in ponosom smo se odzvali na njegovo povabilo v oddajo. In imeli smo ta privilegij, da smo Maria spoznali tudi z druge plati, katere gledalci pred TV ekrani žal ne morejo biti deležni.  Spoznali smo, da je Mario tudi zelo pozoren, predan, iskren, izvrsten gostitelj in ob vsem tem zelo - zelo profesionalen.  Nekaj kar je pri nas in v svetu vse večja redkost. 

 

Zato smo mu še posebej hvaležni, da smo lahko pokukali tudi v zakulisje njegovega poklicnega življenja.  Mario! Hvala da smo lahko bili tvoji gostje! 

 

Od vseh nas - iz muzikala Moje pesmi moje sanje

 

 

Nekaj utrinkov iz zakulisja: