pixel
VstopniceSporedO predstaviGalerijaPress_aDoReMi
Novice

28. februar, 2011
Nadomestna predstava

Nadomestna predstava za odpovedano 19. februarja 2011, v Prešernovem gledališču Kranj,  bo odigrana 20. marca, ob 17:00.

Informacije na tel.: 04 20 10 200.

pixel
pixel
19. februar, 2011
Predstava v Prešernovem gledališču v Kranju ODPOVEDANA!

Predstava predvidena za 19. februar ob 18:00 uri v Prešernovem gledališču v Kranju, zaradi nepremostljivih tehničnih ovir ODPADE.  Za vsa pojasnila se obrnite na blagajno Prešernovega gledališča tel.: 04 20 10 200.  Hvala za razumevanje.
 

pixel
pixel
12. februar, 2011
Opoved predstave v Gledališču Toneta Čufarja Jesenice
Obveščamo vas, da predstava Moje pesmi moje sanje, ki bi morala biti na sporedu 12.02.2011 ob 18:00 uri v Gledališču Toneta Čufarja Jesenice, zaradi bolezni žal odpade.
Za pojasnila ter vračila vstopnic se obrnite na organizatorja, Gledališče Toneta Čufarja Jesenice, tel.: 04 58 33 100, vsak delavnik med 08:00 in 13:00 uro, oziroma na blagajno gledališča, eno uro pred predvidenim terminom predstave (v soboto 12.2. med 17:00 in 18:00 uro). Hvala za razumevanje!
pixel
pixel
12. oktober, 2010
Ljubim te - spremeni se!

 

Mjuzikl kot se šika

 

 

 

 

Na slovenske odre prihaja nov mjuzikl producenta uspešnice Moje pesmi moje sanje z vrhunsko zasedbo in vsem nam znano zgodbo Ljubim te – spremeni se!

 

Znano, kajne? Kar priznajte si – ne poskušate vsak dan spreminjati svojega ljubljenega, čeprav ste se zaljubili vanj prav zaradi njegove drugačnosti? Ja, predvsem ženske smo v tem profesionalke, čeprav tudi moškim to niti zdaleč ni nepoznano. Ta, »za crknit« mjuzikl o radostih in tegobah ljubezni avtorja Joeja DiPietra v sijajni uglasbitvi Jimmyja Robertsa, je na Broadwayju prava uspešnica in vrhunska ekipa slovenskih ustvarjalcev je zagotovilo, da bo uspešno pot nadaljeval tudi v Sloveniji. Omenimo samo najvidnejše ustvarjalce – igro je prevedel Prešernov nagrajenec Milan Dekleva, režira jo Gašper Tič (avtor lika Ana Lize v oddaji Spet doma), glasbeno vodstvo je prevzel Lojze Krajnčan, dirigent Big banda RTV Slovenije, koreografinja je večkrat nagrajena Fiona Johnson Kocjančič, pevske in igralske vloge pa ob spremljavi glasbenikov oblikujejo odlični glasbeni in odrski ustvarjalci Simona Vodopivec Franko, Romana Krajnčan, Danijel Malalan in Marjan Bunič.

 

Seveda pa mjuzikl Ljubim te – spremeni se! ne govori samo o (radostih in tegobah) ljubezni, ampak o razliki med spoloma, seksu, karierizmu, osamljenosti, hrepenenju, zadregah starševstva, o navadah in razvadah, zvestobi, dolgočasju … o staranju itd. Skratka, mjuzikl na komičen način govori o vsem tistem, s čimer se ubadamo vsak dan prav do konca življenja - in to je idealen recept za smeh.

 

Premierno bo muzikal zaživel 20. oktobra ob 20h, na odru SiTiTeatra BTC.

Nakup vstopnic si lahko zagotovite tukaj.

Več informacij o predstavi dobite na 031 77 44 11 ter seveda na www.ljubimte.si

 

pixel
pixel
27. september, 2010
Nove predstave

Z lastniki avtorskih pravic muzikala smo se dogovorili, da bomo predstavo lahko ponovno uprizarjali. Delavnica Musiké in Prešernovo gledališče Kranj se že pripravljamo da bo znameniti družinski muzikal ponovno zaživel na gledaliških odrih po Sloveniji.
 

pixel
pixel
10. junij, 2010
Predstava v Križankah odpovedana

Iz tehničnih razlogov je predstava predvidena za soboto, 26.6., v ljubljanskem poletnem gledališču Križanke, žal odpovedana.  Prosimo vas, da se za povračilo vstopnic obrnete na vašega prodajalca. Hvala za razumevanje.

 

pixel
pixel
1. junij, 2010
Dodatna prodajna mesta za predstavo v Mariboru

Zaradi velikega zanimanja za predstavo, smo se odločili, da karte za muzikal Moje pesmi moje sanje lahko rezervirate in kupite tudi na Ptuju v Slomškovi knjigarni in v Mohorjevi knjigarni v Celju. Pridružite se nam.

 

pixel
pixel
14. maj, 2010
Sprememba ure predstave v Mariboru

Zaradi tehničnih razlogov bo predstava družinskega muzikala Moje pesmi moje sanje v športni dvorani Zavoda Antona Martina Slomška v Mariboru ob 21.00 uri. Hvala za razumevanje in prijeten večer.

 

pixel
pixel
10. maj, 2010
Zaradi velikega zanimanja ponovno na odrih

Ekipa družinskega muzikala Moje pesmi moje sanje z veseljem sporoča, da smo zaradi velikega zanimanja za ogled predstave v mesecu juniju uspeli zagotoviti še nekaj dodatnih datumov za uprizoritev.  Sicer pa vse kaže, da se - zaradi dogovorov z lastniki pravic - predstava do nadaljnjega poslavlja od slovenskih gledaliških odrov. Zato ne odlašajte in si predstavo še zadnjič oglejte v soboto, 12. junija, ob 21.00 na 10. poletnem festivalu Studenec pri Domžalah, v četrtek, 24. junija, ob 21.00 v športni dvorani Slomškovega zavoda v Mariboru ter v soboto, 26. junija, ob 21.00 v ljubljanskih Križankah. Privoščite otrokom nepozabno darilo ob zaključku šolskega leta, vsem skupaj pa izjemen večer ob znamenitem družinskem muzikalu.

pixel
pixel
1. marec, 2010
Uprizarjanje predstave se izteka

Zaradi zasedenosti igralskega ansambla bomo Moje pesmi moje sanje, odplesali in odpeli samo še v sredo, 3. marca, ob 18.00 na Bledu in v četrtek, 4. marca, ob 18.00 v Kulturnem domu Mengeš. Ne zamudite muzikala, ki je s svojimi napevi, otroci, igralci in pevci ogrel srca tisočem po Sloveniji.

Ne zamudite zadnjih priložnosti za ogled prestave!

 

pixel
pixel
1. marec, 2010
Žalec na nogah

S ponosom sporočamo, da so nas tudi na včerajšni predstavi v Žalcu, obiskovalci v prenapolnjeni dvorani počastili z največjim priznanjem, saj so s tem, da so čisto vsi vstali iz sedišč in stoje aplavdirali še dolgo po tem, ko se je spustil zastor.  Tako so izkazali naječje možno spoštovanje in zadovoljstvo nad predstavo in nastopajočimi.  Spodbuda gledalcev je največja zahvala, ki smo jo lahko deležni.  HVALA!!!

pixel
pixel
2. februar, 2010
Konec februarja v Žalcu
Znameniti družinski muzikal »Moje pesmi moje sanje«  si v nedeljo, 28. februarja, ob 16.00 uri lahko ogledate v Domu II. slovenskega tabora v Žalcu.  
pixel
pixel
18. januar, 2010
Februarja v Mengšu

Tudi v letu 2010 bo znameniti družinski muzikal Moje pesmi moje sanje obiskal številne odre. Prva predstava bo že v nedeljo, 21. februarja, ob 18:30 v Kulturnem domu Mengeš. 

pixel
pixel
21. december, 2009
Ponovno na odrih v februarju
Ekipa družinskega muzikala Moje pesmi moje sanje, se vsem obiskovalcem zahvaljuje za množičen obisk predstav v letošnjem letu.  Ob prihajajočih božičnih praznikih  vam voščimo obilo zdravja, veselja ter izpolnitev vseh skritih želja.  Novo leto pa naj vsem, pričara polno sreče in radosti.  Sporočamo vam tudi, da bomo na odrih po Sloveniji ponovno od meseca februarja dalje.  Do takrat pa vam kličemo: »SREČNO!!!«
 
pixel
pixel
3. december, 2009
V decembru samo še v CD in na Bledu

Zaradi zasedenosti igralskega ansambla bomo v mesecu decembru uspeli uprizoriti predstave samo še v Cankarjevem domu in na Bledu.  Privoščite si res lepo pred praznično doživetje in si oglejte predstavo v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma ali v Festivalni dvorani na Bledu.  Vstopnice zelo hitro pohajajo, zato pohitite.

 

pixel
pixel
1. december, 2009
Gledalci v Zagorju na nogah

S ponosom sporočamo, da smo tudi na včerajšni predstavi v Kulturnem centru Delavski dom v Zagorju od gledalcev poželi veliko priznanje, saj so s tem, da so čisto vsi vstali iz sedišč in stoje aplavdirali še dolgo po tem, ko se je spustila zavesa, izkazali veliko spoštovanja in zadovoljstva nad predstavo in nastopajočimi.  To nam je potrdilo in obveza, da še naprej trdo in vztrajno delamo, navkljub vsem izzivom, ki jo tako velika predstava predstavlja.  Spodbuda gledalcev je največja zahvala, ki smo jo lahko deležni in najboljša spodbuda za v prihodnje.  HVALA!!!

pixel
pixel
25. november, 2009

Ob priložnosti dodatne predstave v Cankarjevem domu v Ljubljani na Miklavževo nedeljo ob 20:00 uri, nudimo upokojencem in šolskim kolektivom poseben Miklavževo popust. 

pixel
pixel
25. november, 2009
Dodatna predstava na Miklavževo nedeljo

Zaradi velikega zanimanja bomo v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma, poleg popoldanske predstave ob 16:00 uri, uprizorili še večerno predstavo, ob 20:00 uri. Prisrčno vabljeni!

pixel
pixel
24. november, 2009
Dodatna prodajna mesta za predstavi v Cankarjevem domu
Za obe predstavi muzikala «Moje pesmi moje sanje« lahko vstopnice  kupite tudi na drugih prodajnih mestih na slednji povezavi Cankarjevega doma.  Popust za vstopnice pa velja samo ob nakupu na blagajni Cankarjevega doma, telefon 01 24 17 299 ali 01 24 17 300. Preživite lepo Miklavževo nedeljo.
 
pixel
pixel
24. november, 2009

S ponosom sporočamo, da je našima predstavama v Zagorju priskočil naproti Radio Kum, ki bo na ta način dal prireditvama še poseben pečat, saj bodo poleg običajnih objav o predstavah, poslušalci deležni tudi intervjujev z igralci iz predstave ter posebnih nagrad.  Zato ne zamudite ter pozorno poslušajte Radio Kum, saj vas poleg zabave in informacij čakajo še presenečenja v obliki prostih vstopnic za predstavi.

pixel
pixel
27. oktober, 2009

O Mariu vemo marsikaj!  O njem vemo, da si ga želimo vsako nedeljo zvečer v svojem domu, o njem vemo, da je zabaven, da je duhovit, iskriv, simpatičen in iznajdljiv!  O njem vemo tudi da je dobrodelen in dobronameren.  O njem res vemo marsikaj, saj je naš... in vaš...

pixel
pixel
24. oktober, 2009

Obveščamo vas, da je darilne bone Prešernovega gledališča Kranj, za predstavo Moje pesmi moje sanje, možno unovčiti za vse predstave v novembru in decembru. Za unovčenje je potrebna rezervacija in prevzem vstopnic na blagajni doma ali dvorane, kjer je uprizoritev predvidena. Pohitite!

 

pixel
pixel
1. oktober, 2009

Vsem obiskovalcem častitiljive starosti 80 letin več pa poklanjamo brezplačno vstopnico.

pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
11. september, 2009
Na Miklavževo nedeljo ponovno v Cankarjevem domu
Po velikih uspehih predstave v Cankarjevem domu v lanski sezoni, se na Miklavževo nedeljo (6. decembra) ponovno vračamo v Gallusovo dvorano. Ker je bilo v lanski sezoni povpraševanje po predstavi tako veliko, da smo kar pet krat do zadnjega kotička napolnili največjo kulturno-umetniško dvorano v Sloveniji, smo se odločili, da poskušamo zadovoljiti veliko željo po obisku predstave tudi v letošnji sezoni. Tokrat, ob posebni priložnosti, na Miklavževo nedeljo, ob 16:00 uri. Tako boste na svoj račun prišli tudi tisti obiskovalci, ki si z otroci želite ogledati predstavo ob družinsko bolj »prijazni« uri.   Hvala ker ste nam tako množično pisali in nas bodrili k temu, da poizkusimo tudi s predstavo v bolj zgodnjih urah. Toplo vabljeni torej!!!
pixel
pixel
9. september, 2009

Po dolgih in zasluženih počitnicah se z muzikalom ponovno vračamo na odre v sezoni 2009/2010 . Z 51. predstavo bomo novo gledališko sezono začeli v Kulturnem domu v Mengšu in sicer 6. oktobra ob 19:00 uri. Takoj naslednji dan, 7. oktobra, bo sledila ponovitev ob isti uri, za vnaprej pa pripravljamo vsaj še 30 predstav po odrih cele Slovenije. Kot do sedaj bomo predstave objavljali 20. v mesecu za naslednji mesec na naši spletni strani. Priporočamo vam, da se še naprej naročate na naša obvestila o prihajajočih predstavah in ste tako seznanjeni z vsemi novostmi, ki vam jih pripravljamo. Hvaležni smo vam za vaše zaupanje in podporo, zaradi katere je tudi zanimanje za predstavo izjemno visoko. V želji, da bi se vaša pričakovanja izpolnila, vam želimo obilo užitkov, smeha in vedrega upanja še naprej.

Vljudno vabljeni!

 

 

pixel
pixel
pixel
pixel