pixel
VstopniceSporedO predstaviGalerijaPress_aDoReMi
O nas ste zapisali

Včeraj, 21.02. sem drugič gledala vašo predstavo (tokrat z 9 in 6 letnico). Super-ponovno sem bila navdušena. In spet s solzami v očeh. Deklicama je najbolj všeč pesem Najljubše stvari./.../ Lep pozdrav in še naprej uspešne predstave.

(Alenka Žgajnar)


ODLIČNO!!! Včeraj sem si v Mengšu že tretjič ogledala predstavo. Zelo sem navdušena. Ta predstava mi je bila od vseh treh najbolj všeč. Toliko smeha, dobrega petja, plesa in igranja. Super, super!! Upam, da se bodo predstave še nadaljevale. ker se jih kar ne morem nagledati. Hvala vsem.

(Anica Zupančič)

 


Včeraj smo si ponovno ogledali vašo predstavo in zopet uživali v njej. Otroci so zraven vaših nastopajočih peli skoraj vse pesmice, katere znajo. Zelo so uživali in tudi najmlajši, ki še nima 4 leta je rekel:"Mami a ni fino!" Ob koncu pa so ploskali, da ni bilo konca. Čestitam vam za zelo uspešno predstavo in vam želim še takih predstav.

(Helena Zevnik)

 


BRAVO!!! Vaša predstava (to sredo v Festivalni dvorani) je bila kljub filmski uspešnici več kot imenitna. Vsi nastopajoči ste se odrezali prav izvrstno. Iskrene čestitke celotni ekipi: režiserju/scenaristu, koreografu, kostumografinji, ... itd. Ko bi bilo še več takih. Z ženo in vnukoma sva bila tako navdušena, da sva se odločila Vam to sporočiti.

(Vlado in Marija Sofronievski)

 


Ogledali smo si predstavo v Zagorju ob Savi. Izredno smo bili navdušeni in zelo smo vam hvaležni za ta dar. V današnji trenutek družine in družbe na slovenskem prinašate luč in upanje. To ni samo predstava temveč poslanstvo. Naj vam ne zmanjka moči in navdušenja. Zelo vas podpiramo.

(Družina Adamlje iz Zagorja ob Savi)

 


Pohvala za muzikal! Izvrstno! Seveda Simona Vodopivec Franko je enkratna v vlogi Marie, tako pevsko kot igralsko.

(Kocjančič Romana, novinarska in scenaristka Uredništva verskih oddaj)

 


 

S 15-imi prijatelji smo si ogledali predstavo v Cankarjevem domu, vsi smo uživali in bili navdušeni nad kvalitetno predstavo. Še enkrat hvala za prekrasen večer.

 


Skoraj dve uri in pol dolg glasbeno-plesni-gledališki spektakel, v katerem ne gre spregledati izvrstnih otroških pevcev, je prava poslastica.

(Tednik Lady)

 


Krasni songi, odlično petje, dobra igra ...otroci navdušili. Pa še kdaj, če bo priložnost.

 


Prejšnji teden sem bila fascinirana nad vašim muzikalom. Že dolgo me nobena predstava ni tako navdušila, prav zares! Moj šestletni Nikolaj jo je spremljal z odprtimi usti. Še enkrat BRAVO za odlično predstavo!!!

(Tatjana Šketa)

 


 

 

V nedeljo 8.11.2009 sem si ogledala predstavo in sem bila zelo navdušena. Bili ste odlični!

(Anica Zupančič)

 


Predstava mi je bila zelo všeč. Najbolj všeč mi je bila Frau Schnidt, kajti igralka, ki jo je igrala je bila zelo smešna. Tudi igralci, ki so igrali otroke so bili izvrstni. Sama predstava in igralska zasedba so bili z eno besedo fantastični. Predstava je trajala dve uri in pol z enim odmorom, pa je minilo tako hitro, kot da se je komaj začelo. Vsem, ki jim glasba in ples pomenita vsaj delček v življenju, iz srca priporočam ogled te predstave. Sama si želim, da bi me starši še kdaj peljali na kakšno ponovitev te predstave ali na kakšno podobno.

(Aleksandra, 13 let, OŠ Mengeš)

 


S predstave sem odšla z navdušenjem in z željo po še!
Še smeha, zabave, odličnih igralskih talentov in pesmi, ki so mi odzvanjale v glavi ure po muzikal-u. Od začetka do konca sem bila prikovana na sedež in čakala s čim me bodo navdušili v nadaljevanju. Če si predstave ne boste ogledali ste prikrajšani za čudovit večer.

Superca in še enkrat hvala. Vsem en lep radijski pozdrav.

(Ivjana Banić, voditeljica jutranjega programa od 5h do 9h, Radio 1)


 

 Všeč mi je bilo, kako se je Rolf pripeljal na oder kar s kolesom. Pa kako so otroci peli. Z mamico smo se naučili pesmico Do - re - mi in jo že kar dobro znam. Na koncu sem si želela, da bi se predstava začela še enkrat od začetka.

(Marjeta, 6 let)

 


Gorenjske Moje pesmi moje sanje soveliko boljše od filma./.../ Med občinstvom (se) kar iskri od navdušenja.

(Ana Ivančič, Indirekt, 19.6.2009)

 


 

Predstava me je zelo zabavala in hitro je minila. Zelo lepo so peli vsi, najbolj všeč pa mi je bila mala Gertl. Takih predstav si še želim. Zgodbo sem poznala iz filma, pa je taka predstava bolj dobra.

(Eva, 12 let)

 


 Meni je bila predstava zelo všeč, najbolj zabaval me je stric Maks, zelo smešen gospod, ki dobro pleše in smešno govori. Všeč so mi bili tudi otroci, ki so lepo peli in so imeli malo čudne obleke. Marija je prava mamica za tako pridne otroke, zato sem vesela, da sta se z gospodom von Tramppom na koncu poročila.

(Katarina, 7 let)

 


Predstava mi je bila všeč, ker se je vse spremenilo. Otroci so bili najprej kot vojaki, potem so peli in bili prijazni. Zanimiv mi je bil prizor iz podelitve nagrad na pevskem festivalu.

(Drejc, 11 let)

 


To je bila moja najboljša predstava, kar sem jih do sedaj videl. Najbolj všeč mi je bila mala Gertl. To predstavo bi si ogledal še stokrat.

(Janž, 7 let)

 


Ko sanje postaviš na oder, publiki v srcu zaigra najlepša pesem. Iskren aplavz je bil izraz neizmernega navdušenja in vzpodbuda za nove ideje!

(Slavka)

 


 Če bi vedela, da je predstava tako fenomenalna, bi si jo sigurno ogledala že prej, oziroma bi mamici vsak dan težila, da naj zritha karte.

(Katarina Praprotnik) 

 


Zahvaljujem se vam za čudovit večer, ki sem ga preživela ob vaši fantastični predstavi. Užitek vas je poslušat in gledat, še posebej Simono, ko skaklja po odru kot najstnica, je treba imet kar kondicijo za takole nastopanje.

Že med predstavo sem se spomnila njenih besed, da je oder njeno življenje, res je in upam, da bo še dolgo vztrajala.

(Milojka)

 


Na predstavi sem bila na Bledu. Moja mami (70let) je rekla, da bi bilo tako predstavo res škoda zamuditi. Prepričana sem, da bodo tudi v decembru predstave razprodane, saj je še vedno precej ljudi, ki bodo od drugih slišali, da so vaše Moje pesmi moje sanje boljše od filma.

(Tončka)

 

 


 

Predstava je bila odlična, zanimiva. Zelo sem uživala v ogledu igre in posluhu vaših prelepih glasov.

(Pika)

 


Predstava je bila prava osvežitev za ušesa in oči. Melodije v predstavi grejo hitro v uho, igranje nastopajočih pa melodijo še bolj poudari in ponazori. Lepo je videti otroke v profesionalnem gledališču, saj njihova igra in petje zvenita zelo naravno.

(Daniela Golob, učiteljica slovenščine)

 


... Mislim, da smo vsi, z učenkami in učenci vred, ob gledanju predstave neizmerno uživali.

 

Ker imam ravno priložnost, bi pohvalila vaš delež oz. delež vašega glasbenega društva Musike pri pripravi predstave, saj pripravljati otroke za igro in petje (kar tri otroške ansamble in še kakšen otrok poleg) v takšni vrhunski predstavi, ni mačji kašelj.

Predstavo sem si že prej ogledala v Cerkljah in že takrat sem bila čisto iz sebe od navdušenja. Vsaka predstava ima svoj čar...

 

Še enkrat res prisrčna hvala.

(Mojca Gubanc, učiteljica dodatne strokovne pomoči, v zasebnem življenju pa velika ljubiteljica "muzikalov)

 


 Navdušena sem bila nad vašo čudovito predstavo v Mengšu. Bilo mi je vse všeč, v predstavo ste vložili ogromno truda in dela. To se ji tudi pozna. Kar tako naprej!

(Alenka Nuk)

 


 Na predstavi mi je bilo najbolj všeč petje otrok, saj se mi zdi, da so se res potrudili.

(Helena Sodja)

 


 To je pa nekaj zame, to ste pa odlično naredili, čestitam!

(Beti Selak)

 


 Predstavo sva si ogledala v Španskih borcih v Ljubljani. Zares morava pohvaliti vse, uživala sva ves čas predstave. Kar prehitro je minila. Morava dodati še, da ste igralce prav posrečeno izbrali in se že s svojo postavo in seveda igranjem lepo zlijejo z vlogo, ki jim je zaupana. Veliko veselja pri nadaljnjem ustvarjanju in še veliko zadovoljnih poslušalcev!

(Nada in Matjaž Maležič)

 


 Super predstava,super igralci, scena, skratka zelo sem uživala!
To pa ni samo moje mnenje, ampak celega avtobusa, saj smo vso pot do Postojne navdušeno komentirali in podoživljali predstavo.
Še enkrat hvala vam za čudovit večer!
Veliko uspeha tudi vnaprej, veselja in predanosti delu in uresničitev neizpetih življenskih melodij vam želim.
(Tanja Jurca)

 


Čeprav so pri celotnem projektu sodelovali samo največji mojstri svojega poklica, je vseeno treba poudariti, da je režiser Matjaž Pograjc poskrbel za navdušujočo predstavo v celoti. Za čisti presežek v vseh pogledih.

(Rastislav Rastko Tepina, Hopla, 20.6.2008)

 


"Gorenjski" muzikal Moje pesmi moje sanje je vsekakor zadetek v polno /.../.

(Igor Kavčič, Deželne novice, 20.6.2008)

 


Ja, res je, vrnitev Simone H20 ali točneje Simone Vodopivec Franko na gledališke deske je bila več kot veličastna. /.../ Zborček sedmih otrok je dobesedno briljiral.

(Slovenske novice, 21.6.2008)

 


//..pojdite v Kranj. Užijte in uživajte - v svojih pesmih in sanjah..//

(Vito Tofaj, Jana, 24.6.2008)

 


 Enostavno - čudoviti ste!

(Tjaša Jazbec)

 


 Ogledali smo si predstavo v Radovljici. Enkratno! Čudovito! Čestitamo vsem nastopajočim, še posebno enkratni Simoni. Hvala za čudoviti 2 uri!

(Tanja Zupančič)

 


 Dvakrat sva si s sinom (12 letnik) ogledala predstavo in tretjič si jo bova ogledala s šolo.

(Tatjana Oblak)

 


 Zelo bi pohvalila vašo predstavo. Glavna igralka Vesna Pernarčič Žunič je odlična, prav tako pa tudi ostali igralci.

(Maja Finec)

 


 Ravno sem si ogledala predstavo v Mengšu. Zabavala sem se ves čas, navdušena sem! Vesna je enkratna, moj sošolec Borut pa itak- kot v osnovni šoli. A zdaj zrelejši in profesionalen! To je bil prvi vtis po predstavi, ko sem prišla domov, saj potem itak nisem mogla zaspat, ker sem si prepevala melodije iz filma. Tudi zbudila sem se s petjem v glavi... Res noro!

(Darja)

 


  Včeraj sva si s hčerko ogledali vaš muzikal in bili sva navdušeni. Bili ste enkratni. Vsa ekipa si zasluži pohvalo in čestitke za odlično izvedbo. Le tako naprej.

(Barbara Erjavec)


 

 

//.. Moje pesmi moje sanje ne navdušujejo le s sanjsko zasedbo ampak z odlično pripravljenim projektom ter v celotni produkciji očitno uspešno združitvijo javnega in zasebnega kapitala. Tak je Broadway po slovenskih zmožnostih, ki ga, roko na srce, ne bi bilo brez poguma idejnih pobudnikov Simone Vodopivec Franko in Jureta Franka..//

(Igor Kavčič, Gorenjski glas, 17.6.2008)